Executive Chef
Sunt Chef Tiberius
Absolvent al Școlii de Management Culinar din Salzburg, iar experiența m-a învățat că pentru fiecare problemă imposibil de rezolvat, există o soluție la doar câteva idei distanță.
La fel cum orice rețetă are nevoie de mai multe încercări pentru a deveni perfectă, cariera de Executive Chef în numeroase hoteluri și restaurante de 4 și 5 stele din Europa și România mi-a oferit toate cunoștințele necesare pentru a practica această meserie la un nivel avansat și profesional, în stilul fine dining.
Consultanță
Servicii de Consultanță Culinară & Management
Vrei să deschizi un business în domeniul HoReCa și nu știi de unde să începi? Te confrunți cu probleme de management în restaurantul tău, dar pur și simplu nu îți poți da seama care este sursa?
- Consultanță în alegerea spațiului comercial adecvat tipului de business dorit;
- Evaluarea locației și a proiectului, asistență în dotarea și utilarea bucătăriei;
- Dotarea bucătăriei cu echipamente, ustensile și utilaje;
- Organizarea și implementarea fluxului tehnologic;
- Managementul activității de producție și managementul calității;
- Managementul resurselor umane, organizare și comunicare;
- Aplicarea corectă a procedurilor de HACCP și autorizarea Sanitar Veterinară;
- Alcătuirea și implementarea unui meniu personalizat în funcție de specific și locație;
- Food Design & Plating pentru un nivel vizual superior;
- Instruirea personalului bucătăriei;
- Implementarea și îmbunătățirea sistemului de lucru;
- Managementul bucătăriei;
- Detectarea pierderilor și prevenirea acestora.
Îți stau la dispoziție!
Ai nevoie de un plan personalizat?
E timpul să găsești rețeta perfectă pentru afacerea ta!