Consultanță Culinară & Management

Executive Chef

Sunt Chef Tiberius

Absolvent al Școlii de Management Culinar din Salzburg, iar experiența m-a învățat că pentru fiecare problemă imposibil de rezolvat, există o soluție la doar câteva idei distanță.

 

La fel cum orice rețetă are nevoie de mai multe încercări pentru a deveni perfectă, cariera de Executive Chef în numeroase hoteluri și restaurante de 4 și 5 stele din Europa și România mi-a oferit toate cunoștințele necesare pentru a practica această meserie la un nivel avansat și profesional, în stilul fine dining.

Consultanță

Servicii de Consultanță Culinară & Management

Vrei să deschizi un business în domeniul HoReCa și nu știi de unde să începi? Te confrunți cu probleme de management în restaurantul tău, dar pur și simplu nu îți poți da seama care este sursa?

Îți stau la dispoziție!  

Ai nevoie de un plan personalizat?

E timpul să găsești rețeta perfectă pentru afacerea ta!