Despre

Povestea mea

Rețeta vieții mele a început așa...

Printre oale fierbinți, tigăi încinse și arome de prin toate colțurile lumii, am reușit să învăț pe propria piele cele mai prețioase lecții de viață!

La fel cum drumul către orice preparat delicios începe întotdeauna cu pregătirea temeinică a ingredientelor, rețeta carierei mele în bucătărie a început odată cu absolvirea Școlii de Management Culinar din Salzburg, Austria, unde mi-am rafinat cunoștințele în fine dining. De atunci, am cules câte un ingredient în plus din fiecare loc în care am lucrat – Londra, Budapesta, Viena, Limassol, Koln, Amsterdam, Istanbul, Tbilisi – până când rețeta mea a devenit completă.

Acum a venit timpul să îmi suflec mânecile din nou și să mă apuc de prepararea unei noi etape din viața mea!

Misiunea mea

De ce Chef Tiberius ?

Pentru mine, gastronomia este mai mult decât mâncare. Este o artă prin care comunici sentimente și oferi bucurie! De aceea, îmi doresc ca fiecare farfurie care trece prin mâinile mele să ofere destinatarului ei experiența culinară supremă.

Înscrie-te la curs

Disecăm împreună secretele gastronomiei internaționale!

Te invit alături de mine într-o călătorie a descoperirii celor mai ascunse taine ale gătitului, folosite de cei mai iscusiți bucătari din întreaga lume.